Hiasan Dinding | Jam Dinding Bergambar


EJEN DIPERLUKAN

Assalamualaikum..dan salam sejahtera.

Terlebih dahulu kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda kerana berminat untuk menjadi ejen IDEAL WEALTH ini.

Sekiranya anda menjadi ejen IDEAL WEALTH berdaftar, anda layak untuk membuat dropship dengan kami. Ini bermakna, anda hanya perlu ambil order sahaja dari customer. Kerja packing dan pos, serahkan kepada pihak kami. Senang kan?
Untuk pengetahuan, disebabkan ada beratus-ratus orang yang berminat untuk menjadi ejen IDEAL WEALTH ini, jadi saya akan pilih yang betul-betul serius sahaja.

Untuk menjadi ejen IDEAL WEALTH  yang serius, kami akan kenakan bayaran Commitment Fee sebanyak RM30 sahaja. Sekali seumur hidup.

Baiklah, sekiranya anda betul-betul berminat, anda bolehlah ikut langkah mudah ini:-

Akaun Penerima: IDEAL WEALTH MARKETING

No. Akaun : 554110507519

Bank : Maybank

Email: jamgambar@gmail.com

Sila masukkan maklumat anda di borang ejen di bawah untuk menerima email seterusnya untuk maklumat ejen.

NOTA: Anda harus faham wang komitment RM30 tersebut adalah sebagai komitmen anda untuk menjadi ejen berdaftar IDEAL WEALTH kami. Kami yakin anda sudah balik modal selepas anda menjual 2 unit Jam Gambar. Pasti anda beruntung!

Saya akan buka peluang keemasan ini kepada 30 orang sahaja lagi. Sekiranya anda serius untuk menjana pendapatan tambahan, bolehlah mendaftar dan bank in sekarang. Selepas cukup 30 orang, saya akan tutup terus peluang keemasan ini.

Mula Bina Bisnes Tanpa Modal Menggunakan Kaedah Dropship0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.